Alla kurser

Webinarer

Teknisk säljare

Teknisk säljare

SBG har i mer än 40 år varit verksam på den svenska marknaden och vi utvecklar och levererar verktyg för mätbranschen i nära samarbete med våra svenska kunder.  

Vi har allt sedan starten haft fokus på att utveckla mjukvara för att hjälpa våra användare i deras dagliga verksamhet med lättanvändarhet och produktivitet i fokus. Ett synsätt som gör att vi idag anses som marknadsledande på den svenska marknaden. Sedan 2007 är vi en del av Hexagon och arbetar i dag som ett marknadskontor nära Leica Geosystems, för att utveckla våra kunders arbetssätt genom användning av våra system. Vi sätter stort fokus på att stödja våra kunders framgång med tillgängliga produkter, teknisk support på hög nivå den och anpassade utbildningar.  

 

Nu söker vi en  

Teknisk säljare 

med önskad placering på vårt kontor i Liljeholmen. 

I vår ambition att fortsatt vara en ledande leverantör av digitala verktyg och tillhörande tjänster för mätbranschen, söker vi nu en driven teknisk säljare

Vi erbjuder rätt person möjlighet att gå in i en spännande roll för att utveckla SBG’s erbjudande  den svenska marknaden inom digitaliserat byggande genom användning av smarta mjukvarusystem. I dagsläget består produktportföljen av SBG Geo Professional och SBG GeoPad Professional, men detta kan komma att kompletteras av ytterligare system i framtiden för att bättre stödja vår marknad och dess behov.  

Som säljare arbetar du aktivt med att planera och möta kunder och du drivs av nyfikenhet och av att sätta dig in i deras utmaningar och hitta och föreslå lösningar som underlättar deras arbete. Du utvecklar och bygger långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder, genom respekt och kundfokus. 

Din primära roll är affärsutveckling men då vi är ett litet team som stöttar varandra  förväntas du även – tillsammans med dina kolleger – ge teknisk support, hålla utbildningar och hålla koll på omvärlden och våra konkurrenter. Du har erfarenhet av att använda mättekniska program, i synnerhet SBG Geo Professional och SBG GeoPad Professional och har förståelse för de metoder och verktyg som används i branschen. Du har kanske också en mätteknisk utbildningDu är bra på att lyssna och ställa rätt frågor och på så sätt förstå kundens utmaningar och därigenom föreslå en bra lösning. Du har goda datakunskaper och kommunicerar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Tjänsten omfattar resor, främst inom Sverige, så B-körkort är ett krav. 

Som person är du social och bra på att bygga relationer och du drivs av att hitta lösningar som kan omsättas till affärer. Du gillar teknik och är engagerad, lyhörd och flexibel. Kunden är ditt främsta fokus och du jobbar uthålligt mot att driva säljprojekt i mål. 

IntresseradSkicka då din ansökan snarast till sbgjobb.geo@sbg.sedock senast den 31 juli. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Frågor om tjänsten besvaras av försäljningschefFredrik Bergnertelefon 08-562808 76. 

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

 

Svensk Byggnadsgeodesi AB är en del av Hexagon – en ledande global leverantör av informationsteknologi som 
skapar produktivitet och kvalitet med hjälp av geospatiala och industriella företagsövergripande lösningar. 

Hexagons lösningar integrerar sensorer, mjukvara, branschexpertis och kundens arbetsflöden i intelligenta informationsekosystem som skapar handlingsinriktade beslutsunderlag. Lösningarna används i ett brett 
spektrum av branscher.

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har mer än 18 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.1 miljarder euro. Läs mer på www.HYPERLINK ”http://hexagon.com/”hexagon.com