Alla kurser

Webinarer

Geo Professional Kontor

Geo Professional Kontor är kontorsprogrammet för geodesi och byggmätning som på ett enkelt och rationellt sätt hjälper dig att klara dina dagliga uppgifter, från koordinatberäkning och volymberäkning till 3D modeller, ritningar och rapporter.

GeoPad Fält

GeoPad Fält är fältprogramvaran för inmätning och utsättning med totalstation eller GPS, och fungerar med instrument från ett flertal ledande instrumenttillverkare. Programmet har utvecklats under många år i nära samarbete med kunder och användare.

SmartDirt Fält

SmartDirt är vår nya lösning för att enkelt dela modeller över byggplatsen till alla som behöver den information. Appen installeras enkelt på Apple och Android enheter för att alltid ha tillgänglig information.

BricsCAD Kontor

Brics Cad Kontor är Hexagons CAD-system som nu finns hos oss på Svensk Byggnadsgeodesi. Vi erbjuder denna intressanta lösning till våra kunder som har behov av ett kostnadseffektivt och kraftfullt CAD-system.

Kurser

SBG erbjuder kurser i alla våra verktyg. Vi har både digitala kurser och kurser på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö. Hittar du ingen kurs som passar, kontakta oss så anpassar vi en kurs för och hos er.

Support

Behöver du hjälp med våra produkter?
Här hittar du supprtmateraial som du kan nyttja, och räcker inte det, kontakta oss så kan vi hjälpa dig direkt.