Alla kurser

Webinarer

Affärs och verksamhetsutvecklare

Vi utvecklar SBG och våra kunder vidare, vill du vara med?

Är du vår blivande affärsutvecklare på SBG?

Vi söker dig som genom erfarenhet och förståelse från branschen vill arbeta med att utveckla SBG, dess affär, lösningar och verksamhet vidare.

Svensk Byggnadsgeodesi AB, SBG, har en historia som sträcker sig 50 år tillbaka, där vi drivit utvecklingen i att nyttja tekniska system och mjukvara för att sammanlänka mätdata, beräkningar, modeller och maskiner och därigenom höja effektivitet och kvalitet på byggarbetsplatsen. Vi har således arbetat länge med digitaliseringen inom byggnadsindustri, främst inom anläggning och infrastruktur och det kommer vi att fortsätta med.

Under de senaste åren har vi tagit ytterligare steg i att utveckla våra mjukvaror, erbjudande och verksamhet, vilket uppskattats av våra kunder. Ansvarig person för detta har utökat sitt ansvarsområde inom koncernen, vilket skapar plats för en ny intressant roll på SBG för dig som vill utvecklas med oss.

Du kommer att vara placerad och utgå från vårt kontor på Liljeholmen vilket är vår bas och där produktutvecklingen  av Geo Professional och GeoPad bedrivs och där vi håller de flesta av våra kurser i våra verktyg.

 

Den person vi söker,

 • Kommer, till största del, att arbeta nära våra kunder för att identifiera möjliga utvecklingsområden som bidrar till ökad effektivitet och erbjuda lösningar för detta.
 • Kommer att arbeta tillsammans med övriga inom SBG och vår produktutveckling för att utveckla befintliga och nya lösningar vidare som bidrar till att öka våra kunders konkurrenskraft.
 • Kommer att själv, och i samverkan med dina kollegor, identifiera utvecklingsområden och aktiviteter, och driva detta framgångsvist framåt.

Kvalifikationer

 • Sannolikt Mätteknisk utbildad och erfarenhet.
 • Meriterande med tidigare försäljningserfarenhet, eller att man varit drivande i utvecklingsfrågor hos nuvarande eller tidigare arbetsgivare.
 • Meriterande med erfarenhet av mättekniska program, t.ex. Geo Professional, Topocad, Gemini eller liknande
 • Förståelse för de metoder och verktyg som används i branschen vid genomförande av infrastruktur och anläggningsprojekt.
 • Meriterande med erfarenhet av affärsutveckling
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift
 • Mycket goda IT-kunskaper inom Office 365, och gärna erfarenhet av CRM system, t.ex. Salesforce
 • Tjänsten innefattar resor, B-körkort är ett krav

 Personliga egenskaper

 • Engagerad, proaktiv och lösningsorienterad
 • Kundorienterad
 • Målmedveten, affärsmässig och ansvarsfull
 • Pedagogisk
 • Du har förmågan, och är van vid att arbeta självständigt och i team mot uppsatta mål, där vi bidrar med våra individuella förmågor för verksamhetens utveckling
 • Tekniskt intresserad

 

Placeringsort:

SBG’s kontor i Stockholm -Liljeholmen

 

Intresserad?
Skicka din CV och ett personligt brev till sbgjobb.geo@sbg.se.

Märk din ansökan med ”Affärs och verksamhetsutvecklare SBG”.

Skicka gärna in din ansökan snarast eftersom urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

 

Övrig information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Bergner, Försäljningschef, 08-562 808 76, fredrik.bergner@sbg.se.

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

SBG har i 50 år varit verksam på den svenska marknaden och vi utvecklar och levererar verktyg för mätbranschen i nära samarbete med våra svenska kunder.  

Vi har allt sedan starten haft fokus på att utveckla mjukvara för att hjälpa våra användare i deras dagliga verksamhet med lättanvändarhet och produktivitet i fokus. Ett synsätt som gör att vi idag anses som marknadsledande på den svenska marknaden.

Sedan 2007 är vi en del av Hexagon och arbetar i dag som ett marknadskontor nära Leica Geosystems, för att utveckla våra kunders arbetssätt genom användning av våra system. Vi sätter stort fokus på att stödja våra kunders framgång med tillgängliga produkter, teknisk support på hög nivå den och anpassade utbildningar.  

Hexagon (Nasdaq Stockholm: HEXA B) har ca 20 000 anställda i 50 länder och en nettoomsättning på omkring 3.8 miljarder euro. Läs mer på www.hexagon.com