SBG Webinarie: Nyheter 2020.2

Ibland kommer det något bra från dåligheter, såsom Corona. SBG introducerar en serie Webinarier för att bättre tillgängligöra tekniken som utvecklas hos oss. Nu i samband med att vi släpper Version 2020.2 av Geo Professional så sätter vi också upp 2 olika webinarier för att gå igenom de nyheter som nu är tillgängliga. Passa på och anmäl dig till något av respektive tillfälle.

Webinarie: Introduktion till hantering av ledningsgravar i Geo Professional

I och med Geo professional v2020.2 så släpper vi den fullständiga tilläggsmodulen Ledningsgrav. Modulen är utvecklad för att kraftigt förenkla hanteringen av de flesta typer av ledningsgravar som ni kommer att komma i kontakt på. Med ett tydligt arbetsflöde så tar du dig från definition och skapande av modell, till utsättningsfiler och shaktmodell, till relevanta mängdberäkningar och rapporter. Anmäl dig till detta webinarie på någon av nedan tidpunkter, webinariet är 45 minuter

Webinarie: Nyheter i Geo Professional v2020.2

Nu när Geo professional v2020.2 släpps, så skulle vi vilja visa upp alla förbättringar som tillkommit i denna uppdatering. Vid sidan om den nya modulen för ledningsgrav, som har ett eget webinar, så har vi fått till ett antal ytterligare uppdateringar som vi tror att ni kommer att gilla. Anmäl dig till något av nedan tidpunkter, Webinariet är 30min