Geodesidagarna 2015

Geodesidagarna 2015Den 30/9 – 2/10 2015 samlar vi Sveriges ”mätfolk” under ett och samma tak. Under några fullspäckade dagar träffas vi på Scandic Infra City, i Upplands Väsby, strax utanför Stockholm. Där bjuds det på en oslagbar mässa med spännande föredrag, allt i förankring till mätbranschen – med Geodesi i fokus!

 

Det kommer att bli inspirerande dagar med intressanta föreläsare och utställare. Här kommer du får chans att ta del av nyheter, nya produkter, samt träffa kollegor i branschen. Det kommer självklart också bjudas på en rad happenings, överraskningar och underhållning.

För dig som besökare kommer det att finnas ett antal olika biljettpaket att välja mellan, så att det ska passa just dig och dina önskemål!

Mässans öppettider under Geodesidagarna:
Onsdag kl. 15.00 – 21.00 Under kvällen serveras mat och dryck i mässlokalerna.
Torsdag kl. 08.30 – 17.00

Seminarier (läs mer om seminarier på www.geodesidagarna.com)
Torsdag kl. 08.30 – 17.00
Fredag kl. 08.30 – 13.00

För mer info och anmälan, se www.geodesidagarna.com .