Vill du jobba hos oss?

Svensk Byggnadsgeodesi AB (SBG) som ingår i Hexagonkoncernen är ett marknadsledande företag som levererar mjukvarulösningar för mätning och beräkningar på bygg- och anläggningsprojekt. På SBG arbetar idag 6 personer och 2014 omsatte SBG ca 15 miljoner. Utveckling av SBGs produkter sker i vårt systerbolag Leica Technology som är baserat i samma lokaler i Huddinge utanför Stockholm.  

 Vårt arbetsområde är i första hand Sverige men vi arbetar också i våra grannländer i Skandinavien.

Försäljningschef med teknikfokus

Som försäljningschef på SBG är du både ansvarig för att SBG når sina resultatmål samt genom ditt nära ledarskap skapar en god arbetsmiljö med nöjda medarbetare och nöjda kunder som följd.

Du skall vara beredd på att vara hands-on och operativ. Det innebär att du kommer att jobba med kundmöten, försäljning, mässor, hemsida samt att utveckla och driva företagets marknadsförings- och försäljningsplaner. Du kommer att bli expert på våra produkter och tidvis stötta vår support och våra utbildningar. I rollen kommer du att arbeta nära vår tekniska chef gällande produktutvecklingsfrågor.

För att lyckas i rollen krävs att du haft personalansvar. Det är också ett krav att du har erfarenhet från byggprocessen i bygg- anläggningsrelaterad verksamhet. Vi vill att du brinner för att effektivisera byggprocessen genom smarta lösningar och ny teknik och ser gärna att du har en bakgrund som mätchef, mätkonsult eller teknisk säljare inom det mätningstekniska området.

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Som person är du ödmjuk, prestigelös och driven samt har en förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du kan få med dina medarbetare mot de gemensamma målen.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en välmående och väl sammanhållen organisation där medarbetarna fokuserar på att genom vår kompetens och våra produkter hjälpa våra kunder att bli mer effektiva i sitt arbete. Atmosfären är prestigelös och det finns en stark lojalitet för varandra och bolaget. Du blir en del av ett marknadsledande och starkt varumärke där dina insatser blir viktiga för företagets fortsatta utveckling.

Vi ser helst att du bor i Stockholmsområdet men vi är också öppen för ansökningar från övriga delar av Sverige.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev till jobs.sweden@hexagongeosystems.com. Intervjuer kommer att genomföras löpande varför vi gärna ser att du inkommer med din ansökan snarast, dock senast den 31 maj. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Krister Arnaryd, tel 08-562 808 70.